Op zoek naar nagelsalon vleuten?

 
 
nagelsalon vleuten
Tamara's' Nails Pedicure Nagelstudio Harmelen, Vleuten, Utrecht en Woerden!
Begin 2017 ben ik begonnen met het opstarten van mijn eigen nagelstudio gelegen in Harmelen. Mijn nagelsalon zit aan de Ambachtsheerelaan 37-b postcode 3481 GJ Harmelen. Uw handen en nagels zijn uw visitekaartje, daarom is het belangrijk uw handen en nagels de nodige aandacht en verzorging te geven. U kunt bij ons ook terecht voor Nail Art. Sinds mei 2018 doen wij ook pedicure behandelingen! Acrylnagels/ powergel nagels of gelnagels? Wat zijn de verschillen tussen acryl en gel en powergel? Acryl en gel behoren allebei tot de groep van acrylaten. Gel is iets flexibeler dan acryl. Het grootste verschil zit in de manier van verwerken, zoals hierboven beschreven. Er is geen eenduidig antwoord te geven wat sneller is. De tijd die uitgespaard wordt door geen UV-lamp te gebruiken, wordt weer besteed aan het vijlen. Waar komen Tamaras Nails klanten vandaan? Leidsche Rijn, Utrecht, Vleuten, De Meern, Maarssen, Harmelen, Nieuwegein, Ijsselstein, Montfoort, Woerden, Kamerik, Oudewater en Gouda.
nagelsalon amsterdam
Nagelstudio's' en Nagelstylisten in de buurt van Vleuten, Utrecht Treatwell.
Kort overzicht salongegevens. Aan de Multatulistraat in Vleuten vind je de allround schoonheidssalon Beauty Center Vleuten. Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialistes Esmee en Priscilla kun je altijd terecht voor gezichtsbehandelingen, wimperextensions, visagie en diverse nagelbehandelingen. Gun jezelf een professionele behandeling waar persoonlijke aandacht centraal staat met als voorwaarde dat je met mooie nagels, wimpers of een frisse huid de salon verlaat.
Paribas
Gellak manicure in de buurt van Vleuten, Utrecht Treatwell.
Aan de Pastoor Ohllaan in Vleuten ligt Beauty Salon Spa Myst. Je kunt hier terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen maar ook voor make-up, een manicure, pedicure of een ontspannende massage. Voor de gezichtsbehandelingen worden uitsluitend producten van het merk PAYOT en Pupa gebruikt en bij de nagelbehandelingen lakjes van OPI.
seo tips
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
zonwerende raamfolie
Nagelstylisten Vleuten My Precious Nails nagelstylisten.
My Precious Nails werkt vanuit een moderne en sfeervolle nagelsalon te Vleuten en bedient klanten vanuit heel Nederland. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje thee of heerlijk kopje koffie de verassende en inspirerende mogelijkheden voor uw nagels te bespreken of laat u alvast inspireren door onze portfolio.
Tracker
Beautystudio Mooi.
Een moment voor jezelf, een moment van totale ontspanning. Hoe je je van binnen voelt, straal je uit naar buiten en bij Beautystudio Mooi zorgen wij voor deze momenten. We zorgen voor de ultieme beleving van schoonheid en well-being. 3452 RT Vleuten.,
led verlichting

Contacteer ons